Vesti:

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
+  MyPetrovac.com Diskusije
|-+  MyPetrovac.com
| |-+  Obaveštenja i novosti
| | |-+  Trazim Petrovice
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema: Trazim Petrovice  (Pročitano 1297 puta)
krcinac
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: Мај 25, 2009, 11:35:24 »

zivim u austriji i upoznao sam jednog austijanca koji mi je ispricao da je njegov otac iz petrovca na mlavi
i da se zvao PETROVIC DRAGUTIN  on je u drugom svetskom ratu bio zarobljen sluzio je vojsku kraljevine Jugoslavije (mozda je caki cin imao) u svakom slucaju nikom nije nista pricao ni dali nekog ima u petrovcu od familije ni uopste dali je bas iz petrovca. nikada nije vise isao niti koga kontaktirao iz petrovca ili jugoslavije uopste ni svojoj deci nikada nista nije rekao. ovaj "austijanac" bi rado da dodje i da vidi odakle mu je otac i ja sam mu obecao da cu ga dovesti a da cu pre toga pokusdati da saznam sto vise mogu.
ZAMOLIO bih sve forumase da ako znate nekog petrovica mozda komsiju ili sta ja znam kolegu ili tako nekog dali je taj  imao nekog dragutina i dali je taj nestao u drugom sv. ratu

hvala
Sačuvana
krcinac
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Јун 01, 2009, 08:42:09 »

saznao sam datum rodjenja 17 april 1917 i to da je u srbiji imao cerku i sina koji bi danas trebao da ima oko 70 godina ,ovo je napredak ali ako neko zna nesto vise neka javi
Sačuvana
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: Јун 01, 2009, 11:09:35 »

vrlo interesantno mada imam takvih slucajeva dosta. ja za par dana idem u Srbiju pa... mozda nesto i pronadjem Namigivanje
Sačuvana

Rođeni 4.jula
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 17, 2010, 08:16:38 »

Pokusao sam preko profesora Dimitrija koji se bavi tom tematikom da nesto pronadjem ali nazalost.... nista Tužan Neodlučan
Sačuvana

Rođeni 4.jula
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!