Vesti:

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
+  MyPetrovac.com Diskusije
|-+  Dobrnje
| |-+  Neobavezno
| | |-+  SFRJ - nevezano za politiku
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Štampaj
Autor Tema: SFRJ - nevezano za politiku  (Pročitano 5689 puta)
bedno piskaralo
Sr. Member
Van mreže Van mreže

O slatka mala izvrnuta torto...vrh ti je na dnu..

Pogledaj profil
« poslato: Децембар 28, 2008, 09:35:11 »

Eto narode ..da pocnemo sa jednom temom koja ce vam, verujem, biti jako zanimljiva...
Nista o politici...vec samo o tome ko se cega seca u bivsoj Jugi...a i kasnije..
Nesto citam Leksikon Yu Mitologije pa se svaki put smejem kad procitam nesto meni poznato...

Recimo...crtani film u 19h15 , naravno pre dnevnika...i posle neke utakmice...ali obavezno u 19h15...
Onda ja cekam crtac...i pitam koliko jos minuta do crtanog...a tata kaze..jos 5 minuta...onda ja brojim...jedan broj=1 minut.... 1  2   3    4     5....hehe a crtanog jos nema...ma...

Pa onda...emisija nedeljom ujutro na drugom programu RTS...nezaboravna emisija "Dozvolite da se obratimo" hehe..
Svaki put u okviru te emisije...neki domaci ratni film...obavezno ratni..i naravno igrani...sa Batom Zivojinovicem u glavnoj ulozi..hehe i tako...

Da vidim cega se vi secate...Znam da ce vam biti zanimljivo prisetiti se tih vremena...
« Poslednja izmena: Децембар 28, 2008, 11:24:31 bedno piskaralo » Sačuvana

...tvoja je sreca samo tvoja stvar, al zato tvoja tuga, to je vec prica druga...to na moj racun ide..
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Децембар 28, 2008, 09:48:52 »

hmm lepa tema... samo... trebalo je da stoji ono "NISTA O POLITICI"   velikim slovima jer malo malo pa neko uvek zapocne tu temu he he Namigivanje za sada toliko... cek da se prisetim he he Zelenko
Sačuvana

Rođeni 4.jula
bedno piskaralo
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Децембар 31, 2008, 09:50:47 »

Koliko pregleda a niko nista da upise...mislim stvarno...ako do 3 de dobijem nikakav odgovor ...brisem temu...pa sad...
Sačuvana

...tvoja je sreca samo tvoja stvar, al zato tvoja tuga, to je vec prica druga...to na moj racun ide..
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: Децембар 31, 2008, 10:26:39 »

Pa cek malo ... nova godina... pa deda mrazovi dolazili... pa... Namigivanje Cheesy
Sačuvana

Rođeni 4.jula
daca1
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Јануар 01, 2009, 09:47:31 »

Secam se da je bila atrakcija kada je u nasoj prodavnici u Dobrnju pocela prodaja kinder-jaja jojjjj to je bilo izginuce pa onda razmenba tih figurica..........posto je to bas bila pojava he he he ko o cemu ja samo o slatkisima..... Cheesy
Sačuvana
bedno piskaralo
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Јануар 01, 2009, 10:17:11 »

E ja se secam Simona..i one prodavnice ...Al smo tamo ostavljali pareee....I onih ne znam kako se zove...riki-kiki..ne secam se dobro...to su bobice koje se stavljaju u supu...mi smo jeli bez icega...bilo je slano..i jako ukusno...time smo se gadjali i pokusavali da potrefimo usta...neuspesno...tako da cela kesica ode na bacanje...njam njam
Sačuvana

kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: Јануар 04, 2009, 10:48:29 »

A jel se secate prvi razred... pa svi pioniri isti dodela, marama i titovki... pa hor  peva a svi isto obuceni, bele kosulje crne pantalone hehe. Praznik a i lepo je bilo bez obzira sto se to negde u dubuni drugacije gledalo, ipak su se svi zabavljali... i deca i odrasli Namigivanje
Sačuvana

Rođeni 4.jula
daca1
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Јануар 04, 2009, 11:42:27 »

Jao jeste ja sam predposlednja generacija titovih pionira-heeee jeste bilo simpaticno Namigivanje
Sačuvana
Nena
Hero Member
Van mreže Van mreže

Lepota, mudrost, patnja....ne razdvojno

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Јануар 05, 2009, 10:42:00 »

Pionira se i ja odlicno secam....ali meni je ostalo to da su bile bele kosulje i teget pantalone ili suknjice a ne crne....mislim ako se ne varam makar po nekim slikama koje jos imam...he he he ....Meni je Goca vezal svoju prvu pionirsku maramu i tad se svadjala sa Sanjom i Zaklinom koja ce od njih bas meni da veze....he he he .....Naravno da je Velja odlucio da Goca meni veze s velikim slatkim osmehom....imam te slike negde....moja je mama tad bila i slikala nas je ....he he he ......A za one Simuna i prodavnice se odlicno secam....jajo....Kiki Gric....od 10 dinara kesica....he he heeeeeeeeeeee Simun je bio nas kucni prijatelj pa sam ih ja redovno dobivala gratis....he he tako da posle mi ostane lova da odem kod Bate i kupim slodeld "CMOK" he he heeeeeeeee al su tada devojke ludele za Batom..........he he he heeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sačuvana

Kad pripadnes nekome...tada konacno pripadnes i sam sebi.....
bedno piskaralo
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Јануар 06, 2009, 10:29:04 »

Da bre..kiki gric se zvalo hehehe, kako sam mogla da zaboravim...Smeško
A pionirske marame...ja se ne secam da smo se svadjali ali se secam da je uvek najbolji ucenik u razredu bio predsednik odeljenja...joj...kako ej to bilo lepo..
Sačuvana

daca1
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Јануар 06, 2009, 01:46:52 »

Jeste bilo lepo....secam se da mi je tata dao paru sa titovim likom "titovka"nesecam se kolika je cifra na njoj ali znam da me je Simon pitao ko mi je dao dal nisam ukrala od kuce posto si sa njom mogao kupitai pola prodavnice.....tada..... Cheesy
Sačuvana
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #11 poslato: Јануар 06, 2009, 03:14:17 »

Pionira se i ja odlicno secam....ali meni je ostalo to da su bile bele kosulje i teget pantalone ili suknjice a ne crne....mislim ako se ne varam makar po nekim slikama koje jos imam...he he he ....Meni je Goca vezal svoju prvu pionirsku maramu i tad se svadjala sa Sanjom i Zaklinom koja ce od njih bas meni da veze....he he he .....Naravno da je Velja odlucio da Goca meni veze s velikim slatkim osmehom....imam te slike negde....moja je mama tad bila i slikala nas je ....he he he ......A za one Simuna i prodavnice se odlicno secam....jajo....Kiki Gric....od 10 dinara kesica....he he heeeeeeeeeeee Simun je bio nas kucni prijatelj pa sam ih ja redovno dobivala gratis....he he tako da posle mi ostane lova da odem kod Bate i kupim slodeld "CMOK" he he heeeeeeeee al su tada devojke ludele za Batom..........he he he heeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jeste bilo tako odevanje kako ti kazes ali samo kada se pojavljuju pioniri, ja sam hteo da kazem za hor i pevanje uopsteno, na priredbama... recimo bez marami i titovki  Namigivanje
Sačuvana

Rođeni 4.jula
Nena
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Јануар 08, 2009, 10:09:25 »

Takodje bese lepo...kada su bile pripreme za priredbe.....tada se vezbalo ispred starog doma....gde je kasnije bila prva prodavnica od Jaroslava....he he heeeeeeeee.....neznam sta li sad ima tamo......
Sačuvana

kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #13 poslato: Јануар 08, 2009, 10:43:29 »

Kršššššš i Lommmmm Namigivanje
Sačuvana

Rođeni 4.jula
Nena
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Јануар 08, 2009, 02:07:58 »

he he heeeeeeeeeeeeeeee  Zelenko  Namigivanje
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!