|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedno piskaralo
Sr. Member

Van mreže

O slatka mala izvrnuta torto...vrh ti je na dnu..
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Новембар 14, 2008, 10:01:56 » |
|
Ocigledno da majka nije imala pojma o tom nekom problemu jer su otac i sin samo bili mrzovoljni..znaci.. 1. Da li su na dan svadbe ispricali majci o cemu se radi? 2. Da li su u pitanju finansijski problemi? 3. Da li su sin i otac nesto skrivili pa ne moze ni cela Morava da ih opere? hehehe 4. I da li je mlada umesana u tu zbrku? Eto, moja pitanja...bolje da postavim ovako nego non stop da iskacem i da upadam na forum...aj sad Kiko...cekamo odgovore...mada imam svoju idejicu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...tvoja je sreca samo tvoja stvar, al zato tvoja tuga, to je vec prica druga...to na moj racun ide..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedno piskaralo
Sr. Member

Van mreže

O slatka mala izvrnuta torto...vrh ti je na dnu..
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Новембар 14, 2008, 10:17:40 » |
|
Ok vazno da sam ja ukapirala da ovo nije vic, vec prava mozgalica i da je resenje malo zeznuto...i nimalo zabavno...jel tako...??
Posto su bila pitanja u vezi sex-a, u vezi vojske...ne verujem da je u pitanju bolest jer su svi srecni...al sta ih je kocilo...Ovo ja razmisljam naglas, tako mogu i drugima da pomognem da rese... I onda su njih troje popricali...i sve je ok, a znamo da su mladini roditelji"delimicno" umesani u zbrku, pa se pitam sto oni nisu bili isto u sobi...Nesto se krije od njih??? Ili od jednog od njih..., a aaaaa cekaj....
1. Jel bilo nesto izmedju mlade i svekra???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...tvoja je sreca samo tvoja stvar, al zato tvoja tuga, to je vec prica druga...to na moj racun ide..
|
|
|