Vesti:

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
+  MyPetrovac.com Diskusije
|-+  MyPetrovac.com
| |-+  Predstavite se
| | |-+  Dubrovnik
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema: Dubrovnik  (Pročitano 526 puta)
Dubrovnik
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: Фебруар 08, 2010, 11:42:24 »

Red je da se predstavim. Iz Dubrovnika sam, u Petrovcu na Mlavi sam 1984./85. služio JNA i volio bih posjetiti taj gradić kojeg pamtim kao lijepo i gostoljubivo mjesto u kojem sam proveo 15 mjeseci svog života. S obzirom na sva događanja posljednjih 20 godina ne znam koliko je sigurno doći u Petrovac sa automobilom iz Hrvatske pa bih molio da mi netko ukratko napiše kakva je situacija, da li ću imati ikakvih problema, ako neću gdje mogu pronaći smještaj i slično. Sjećam se da je u Petrovcu postojao onaj jedan maleni hotel pa se nadam da još uvijek radi. Što je sa kasarnom? Da li je to još uvijek kasarna ili je tu izgrađeno nešto drugo? Da li su cure iz Petrovca još uvijek onako lijepe kakvim ih ja pamtim Smeško
Sačuvana
kika
www.dobrnje.com
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 21, 2010, 09:15:47 »

Pozdrav. Nije u pitanju negostoljubivost nego se i ovaj forum malo uspavao. Koliko vidim ovde niko sa hrvatskim tablama nema problema kako u srbiji tako i u petrovcu. Vidjam hrvatske automobile i nikom nista. Uostalom ja cesto putujem preko Hrvatske  i nikada nisam nikakvih problema. Hotel Central kako se zvao a mislim da se i tak zove i sad postoji samo je privatizovana postoji jos par hotela. Jedan u gradu a imas jedan i u novootvorenoj banji Zdrelo tamo je lepo mozes otici. Sama kasarna je napustena i tu su izbeglice jos uvek. za vise informacija mozes me kontaktirati e mailom.

Veliki pozdrav
Sačuvana

Rođeni 4.jula
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!